G&Security Agency
"Împreună pentru mai multă siguranţă !"

Gravura panouri din lemn
Trimite mesaj


Pret: 0 RONDescriere produs

Gravura panouri din lemn personalizari,

Descriere Produs:
gravura lemn colorat,


Gravura - este procedeul prin care se pot imprima prin sapare diferite desene sau texte pe o suprafata de obicei plata, ce poate fi din material plastic, lemn, metal, sticla, etc. Pentru un maxim de detalii si fidelitate în realizarea lucrarilor, gravura moderna este asistata de calculator. Astfel gratie utilajelor ultra-performante pot fi realizate produse cu un grad de complexitate ridicat, într-un timp scurt.

Putem realiza: plachete pentru birouri, semne indicatoare, brelocuri gravate pentru chei, panouri de afisaj cu cifre interschimbabile, placute cu numerele camerelor pentru hoteluri, firme exterioare, litere volumetrice, ecusoane pentru personal, insigne, obiecte promotionale, cupe, trofee, diverse cadouri etc. Exista putine domenii în care gravura computerizata sa nu-si dovedeasca utilitatea.

Gravura | piele gravata, agenda piele
Gravura Produse - Gravura Metal , Sticla, Hartie, PVC

Plachete gravate pentru birouri, de tip : DIRECTOR; SECRETARIAT; CONTABILITATE, numere de camera, numere de inventar, semne de toaleta, brelocuri pentru chei, aviziere, tarifare, panouri de afisaj, inscriptionari pe cupe si trofee sportive, ecusoane si insigne gravate, inscriptionarea obiectelor promotionale: brelocuri, brichete, tabachere, suport pentru carti de vizită, litere volumetrice individuale, placi de firma, placi cu gravura luminoasa (cu iluminare în cant), etichete industriale si fete pentru aparatura electrica sau pentru masini-unelte.

Gravura Computerizata - Gravura Metal , Sticla, Hartie, PVC

Calitatea gravurii laser este de neegalat. Produce o imagine permanenta, extrem de detaliata si fina, cu o rezolutie de pana la 1200 dots per inch. Aceasta rezolutie devine extrem de importanta atunci cand ne referim la fotogravura, reprezentarea detaliilor fine, gravura pe sticla, pe materiale nobile, sau într-unul dintre cele mai dure materiale, granitul. Un mare avantaj îl ofera faptul ca prin gravura si taiere laser, materialul nu sufera deplasari pe masa de lucru, nu necesita prinderi speciale.
Gravura Laser Sistem TrotecViteza

Laserul ofera cea mai rapidă metodă de tăiere de pe piaţă pentru o gamă largă de materiale, oferă produse competitive şi de extremă calitate, incomparabile cu cele realizate prin tehnicile tradiţionale de tăiere. Echipamentul laser poate fi adjustat în aşa fel încât să acopere toate nevoile, fie că vorbim de unicate sau producţie de masă, în orice mărime.
Protectia mediului

Gravura laser nu produce reziduuri si nici noxe, iar posibilităţile avansate de optimizare permit gravarea chiar si pe materiale de foarte mici dimensiuni, astfel încât se pot recupera chiar şi cele mai mici resturi de materiale. Compania noastră încurajează reciclarea şi politicile “green energy” şi va lansa în curând şi o gamă de produse şi servicii ecologice sau cu destinaţii adiacente protecţiei resurselor naturale.

www.indicatoare-securitate.ro


Produse Similare